Well Zon

 

Wellzon  a luat fiinţă dintr-un motiv simplu: pasiunea pentru sport şi dorinţa de a îndruma cât mai multe persoane spre un stil de viaţă sănătos. Am plecat pe acest drum cu resurse minime dar cu foarte multe informaţii pe care doream să le facem cunoscute şi cu speranţa că vom reuşi ca tot mai mulţi buzoieni să-şi îndrepte atenţia spre ceea ce înseamnă sportul practicat cu regularitate şi beneficiile aduse de această activitate. A urmat o perioadă destul de lungă în care ne-am confruntat cu părerile preconcepute, reticenţa şi teama de necunoscut a oamenilor.

Odată cu trecerea timpului însă, ei au început să observe efectele apărute: condiţie fizică bună, o mai mare încredere în propria persoană, tonus muscular bun, creşterea energiei, posibilitatea de a socializa şi chiar de a lega prietenii, motivaţia de a mânca sănătos, o gândire mai limpede şi rapidă precum şi un somn liniştit.
Suntem motivaţi de rezultatele pe care le avem până la acest moment, şi de aceea ne urmărim cu determinare scopul de a oferi elementele pe care le cunoaştem în domeniul fitness-ului şi al nutriţiei tuturor persoanelor care păşesc în sală.

 

Oamenii din echipa Wellzon sunt instructori de fitness calificaţi, cu numeroase certificări şi acreditări la şcoli de fitness din ţară dar şi din străinătate . Ei sunt cei care vă vor asculta nevoile, cu care vă veţi putea seta obiectivele şi tot ei vă vor îndruma în aşa fel încât să ajungeţi la rezultatele pe care vi le doriţi. Instructorii Wellzon sunt persoane pasionate de sport şi de tot ceea ce înseamnă nutriţie şi sănătate. Ei îşi doresc ca în fiecare zi să împărtăşeasca din experienţa şi din cunoştinţele lor şi să poată inspira oamenii din jurul lor, prin exemplul personal. Fiecare dintre noi are parte în prezent de un stil de viaţă agitat. Credem că suntem cu toţii de acord în această privinţă.

Wellzon este locul în care veţi regăsi încă de la început o atmosferă prietenoasă, voie bună, zâmbete şi o echipă dedicată lucrului cu oamenii, energică şi nu în ultimul rând profesionistă.