Staer

Companie cu capital integral românesc, STAER a fost înființată în anul 1992. Începand activitatea cu 10 angajati, STAER, devine în timp, primul producator autohton, privat, de mobilă modulară.

        În prezent STAER detine o unitate proprie de productie în Galați (cu o suprafață de 39.000 mp), o retea de 35 magazine specializate, proprii și partenere, rețea în expansiune continuă, un parc auto de peste 60 autovehicule si 250 salariati.

De-a lungul timpului am învățat să adaptăm produsele de mobilier STAER la cerințele pieței actuale, am inițiat și promovat programe și produse de mobilier, precum și servicii, care, ulterior au fost reproduse de nenumărați competitori din piața locală, ca o dovada a fiabilității și a unui raport sănătos calitate/preț.

Experiența, tradiția și tendințele în domeniul mobilierului modern, inspirați și din dorințele și cerințele clienților noștri, au adus în familia de produse STAER noi repere.

Începând din 2008, am extins gama de produse Staer la soluții practice complete de amenajare și mobilare a locuinței. În afară de mobilier, am adăugat decorațiuni, finisaje, aparatură electrocasnică destinată bucătăriilor și programe de mobilier care permit personalizarea tipurilor de produse. În afară de mobilierul de serie, Staer oferă mobilă la comandă la preț de serie.

Am dezvoltat game de mobilier modular destinate livingurilor, dormitoarelor, bucătăriilor, astfel încât orice spatiu poate fi amenajat optim. Dimensiuni variate, gamă extinsă de culori și nu în ultimul rand, prețurile adaptate configurațiilor de mobilier, ne recomandă a fi partenerul ideal în amenajarea oricărei locuințe.

În anul 2010 am introdus în rețeaua de magazine Staer propria aplicație de proiectat mobilier: Simulatorul 3D .

In acest fel, în magazinele Staer se fac simulări de mobilare pe dimensiunile clientului, cu o paletă largă de materiale și culori, expuse în fiecare magazin.