SPECTRAL MOBILA

 

Spectralcom SRL este unul din cei mai mari producători de mobilier din PAL melaminat şi MDF din zona Moldovei. Fabrica deţinută de companie este situată ȋn apropierea municipiului Bârlad şi reprezintă una din cele mai mari investiţii locale cu capital integral privat.

Gama de produse fabricată de Spectralcom SRL este una completă şi cuprinde piese de mobiler pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, birouri şi alte piese de mic mobilier.
Calitatea produselor fabricate de companie corespunde celor mai ȋnalte exigenţe, fiind asigurată de un flux tehnologic automatizat care cuprinde circulare de tăiat ȋn pachet, maşini automate de cantuit pe suprafete drepte sau curbe, centre de prelucrare cu comandă numerică sau prese vacuum cu membrană pentru infoliat piese din MDF.
Utilajele utilizate ȋn fabricarea pieselor de mobilier sunt produse de unii din cei mai mari jucători la nivel mondial din domeniu şi datorita vârstei medii de până ȋn 3 ani a utilajelor ce compun fluxul tehonologic, acestea dispun de cele mai noi tehnologii de fabricare a mobilei la ora actuală.

Pe lângă reţeaua de colaboratori Spectralcom SRL, operează şi 8 magazine proprii sub brand-ul Spectral Mobila ȋn Bucureşti, Călăraşi, Buzău, Râmnicu Sărat, Bârlad, Galaţi şi Tecuci.
În cele 8 magazine proprii, clienţii pot admira ȋntreaga gamă de piese de mobilier fabricate de companie. Produsele pot fi achiziţionate cu plata pe loc (numerar sau cu card bancar) sau ȋn rate prin diferite instituţii de creditare.
Indiferent de modalitatea de achiziţie, clienţii celor 8 magazine ale companiei beneficiază de transport cu autoutilitare proprii ȋn cel mai scurt timp din momentul achiziţiei, montaj asigurat de personal specializat şi garanţie integrală a produselor cumpărate pentru o perioadă de 24 de luni.

Începând cu 2016, Spectralcom SRL operează şi un magazin online din care clienţii pot achiziţiona toată gama de produse fabricate de companie, dar şi produse de tapiţerie, textile pentru casă, electrocasnice şi sanitare.