CYBELE

CYBELE, unul din primele magazine de firmă deschise ȋn Galleria Mall Buzău, vă oferă o alternativă pentru o ţinută cu stil. Nu uitaţi: CYBELE c’est si belle.

 

Magazinul Cybele a fost deschis ȋn luna octombrie 2008, odată cu inaugurarea Galleria Mall din Buzău.

 

De peste 20 de ani rochiile purtând marca CYBELE sunt alături de tine. Au existat peste 1,5 milioane de momente de satisfacţie pentru clientele noastre, care au venit, au văzut, au cumpărat şi s-au bucurat de calitatea definitorie a rochiilor şi ţinutelor de ocazie CYBELE. Repetate iar şi iar, aceste cuvinte au devenit un logo de tradiţie, care ne defineste şi pe noi şi pe clientele noastre: Cybele c’est si belle.

 

Dincolo de elementele de design, de material şi de calitatea execuţiei, vizibile de la primul contact, rochiile de cocktail sau de seară CYBELE mai au ceva magic, oferit gratis clientelor noastre: dăruirea şi devotamentul echipei CYBELE, împletite cu spiritul românesc şi cu gustul de frumos din această parte a Europei. Conceptul şi concretizarea modelelor din colecţiile noastre, alegerea paletei de culori şi a texturilor, precum şi realizarea produselor în fabrica proprie, totul este produs în România, cu talentul şi priceperea specific româneşti.

 

Produsele purtând marca CYBELE au primit ȋn mod constant aprecieri la diferitele târguri de contractări şi prezentări de modă la care au participat, cele mai importante fiind ediţiile Tinimtex organizat de CCIR şi Romanian Fashion Days, organizat de cunoscuta Messe Frankfurt.

 

Oferta magazinului cuprinde o gamă largă de articole de ȋmbrăcăminte pentru doamne şi domnişoare, realizate la un ȋnalt nivel calitativ, din materiale şi accesorii de calitate, ȋn deplin acord cu tendinţele modei europene: rochii de seară, banchet şi evenimente, compleuri cu 2 sau 3 piese, de zi sau de birou, sacouri, bluze, fuste, pantaloni, rochii, precum şi paltoane sau jachete pentru sezonul rece.