Casa Rusu

Povestea noastră începe în urmă cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a făcut primii pași în domeniul mobilierului autohton în 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul producției de serie, devenind astăzi unul dintre cei mai mari producători și dealeri de mobilier din PAL și tapițerii din țară.

Deoarece ne doream să fim cât mai aproape de oameni, am început în 2009 construirea unei rețele naționale de magazine – Casa Rusu, o punte de legătură între sistemul de producție și clienții noștri. Astăzi, numărul acestora se apropie de 20.

Datorită tehnologiei avansate de care dispunem și a unei echipe de peste 1.300 de oameni, am ajuns la o capacitate de producție de două milioane de metri pătrați de PAL, din totalul de șase milioane de metri pătrați disponibili la nivel național, acest lucru situându-ne pe locul 1 în țară, cu o cotă de piață de 33%. Capacitatea de producție a fabricilor noastre a ajuns astăzi la 30.000 de garnituri de mobilier din PAL/lună și 5.000 seturi de mobilier tapițat/lună.

Linia de producție a fost modernizată în timp, fapt ce a dus la dezvoltarea colecțiilor numeroase de mobilier. Inovația momentului este tehnologia revoluționară de print digital, care presupune imprimarea oricărei poze, indiferent de dimensiune, pe suprafața piesei de mobilier dorite, încurajând realizarea mobilierului ingenios și a decorurilor ieșite din tipare.